TxP bij HOW&WOW tijdens de Dutch Design Week

We besteedden er in TxP 241 al een artikel aan; de presentatie HOW&WOW tijdens de Dutch Design Week. Hiermee wil Crafts Council Nederland het maken onder de aandacht van een groot publiek brengen en het creatieve ambacht presenteren in een designcontext. We bieden je tijdens op woensdag 25 oktober 2017 graag de kans om de resultaten in het echt te gaan zien!

Om 11 uur en 15 uur zijn er in Het Veem (Torenallee 86, Eindhoven) rondleidingen door Willemien Ippel van Crafts Council Nederland door de tentoonstelling HOW&WOW. De rondleidingen duren een uur. Hieraan zijn geen kosten verbonden als je al een passe-partout voor de Dutch Design Week hebt, maar je moet je wel aanmelden (zie onder). Per rondleiding is er plaats voor maximaal 15 deelnemers. Als TxP-abonnee kun je je met maximaal één introducé aanmelden.

Om 13 uur geeft Loret Karman de workshop '16 manieren van tricot breien'. Hieraan kunnen maximaal 12 TxP-abonnees deelnemen, de kosten zijn € 35,- inclusief materiaal en passe-partout ter waarde van € 19,50. Je moet recht en averecht kunnen breien. Ook hiervoor is aanmelding verplicht.

Aanmelden? Stuur een bericht naar wouter@dedoelenpers.nl waarin je aangeeft aan welke delen van de dag je wilt deelnemen (rondleiding ochtend / workshop / rondleiding middag). Wees er dus snel bij!