... OP DE WEBSITE

De nieuwe website van TxP zal ruimte bieden voor drie soorten advertenties die op alle pagina’s getoond worden. Hoe langer u op www.textielplus.nl adverteert, hoe voordeliger dit voor u is. Na afloop van de door u gewenste advertentieperiode ontvangt u informatie over het aantal views. De nieuwe website zal in de loop van 2017 opgeleverd worden.

Formaten banners
Soort banner   breedte x hoogte
Leaderboard:   728 x 90 pixels
Skyscraper:     160 x 600 pixels
Aanbieding:     180 x 60 pixels

Tarieven banners (excl. btw)

 Banner

 7 dagen

 14 dagen

 30 dagen

 60 dagen

 Leaderboard

 € 100,-

 € 180,-

 € 340,-

 € 640,-

 Skyscraper

 € 75,-

 € 135,-

 € 255,-

 € 480,-

 Aanbieding

 € 45,-

 € 81,-

 € 153,-

 € 288,-

Aanleverspecificaties Leaderboard
Lever de banner in het juiste formaat aan, met één link naar een webpagina van uw keuze. De Leaderboard moet een statische banner zijn (niet knipperen). De Leaderboard kan gelijktijdig max. drie banners omvatten die rouleren.

Aanleverspecificaties Skyscraper
Lever de banner in het juiste formaat aan, met één link naar een webpagina van uw keuze. De Skyscraper mag max. één keer per drie seconden knipperen. De Skyscraper kan gelijktijdig max. drie banners omvatten die rouleren.

Aanleverspecificaties Aanbieding
Lever de banner in het juiste formaat aan, met één link naar een webpagina van uw keuze. Lever ook een titel (max. 45 tekens, incl. spaties) en een aanbieding (max. 80 tekens, incl. spaties) aan. Anders dan de Leaderboard en de Skyscraper rouleert de Aanbieding niet.

Voor actuele informatie over adverteren op de website, neem contact op met wouter@dedoelenpers.nl.