Textiel Plus Arts & Crafts

15 t/m 17 november 2018, Brabanthallen 's-Hertogenbosch

De organisatie van de Handwerk en Quiltdagen en TxP (Textiel Plus) hebben de handen ineengeslagen om de bekende Textiel Plus Kunstdagen, voor het laatst georganiseerd in 2012 in Deventer, nieuw leven in te blazen. Van 15 t/m 17 november 2018 vond in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Handwerk en Quiltdagen plaats met Textiel Plus Arts & Crafts als nieuw onderdeel. 

Op deze inspirerende kunstmarkt kon je handgemaakte producten, handgeverfde of bewerkte materialen, kunst en sieraden van textiel vinden. Textiel Plus Arts & Crafts werd georganiseerd voor iedereen die zijn/haar handgemaakte producten en kunst aan de man wil brengen bij een groot publiek met affiniteit voor textiel en vakwerk.

Wedstrijd
Om deze eerste editie van Textiel Plus Arts & Crafts te vieren, hebben we een heuse wedstrijd georganiseerd, die inmiddels is afgelopen. De 116 inzendingen werden tijdens de beurs geexposeerd. Een driekoppige jury en honderden bezoekers selecteerden de winnaars: een jurywinnaar (Renee Toonen), een publiekswinnaar (An Packbiers) en twee eervolle vermeldingen (Linda Lammerts en Loes Leatemia).

Textiel Plus Festival
In het najaar van 2019 vindt de volgende editie van deze beurs plaats onder een nieuwe naam: Textiel Plus Festival! Via magazine, website, nieuwsbrief en social media brengen we jullie op de hoogte van alle bijzonderheden. In de aanloop naar dit festival zal er tevens een tweede wedstrijd georganiseerd worden.

0 items | € 0

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en schrijf je in!

Nieuwsbrief